Zadnji novembrski vikend ponudil ogromno floorballa

Aktivni v 1. SFL, U19, U13 in U9
46706052_2174579585906775_364571036131262464_o

Najodmevnejši tekmi so bili priča gledalci na Vrhniki. V 1. SFL se je Borovnica odločno zoperstavila neporaženemu Insportu in bila še 4 minute pred koncem v rezultatski prednosti, vseeno pa so Ločani domov odnesli vse 3 točke. Tilen Vehovec, napadalec Borovnice, je po srečanju iskal pozitivne stvari:

Končno smo začeli igrati borbeno, tako kot proti koncu lanske sezone. Predvsem so se izkazali igralci, ki so do sedaj manj igrali. Če bomo uspešno gradili na tem, si potihem še vedno lahko nadejamo uvrstitve v končnico. Na koncu nam je žal zmanjkalo malo sreče (in kondicije), zagotovo pa je bila zadnja kazen našemu igralcu dosojena prehitro in neupravičeno.

Preostala dvoboja v najvišjem rangu slovenskega floorballa sta pripadla Polanski bandi in Olimpiji, ki sta visoko premagali Insport B in Zelence Kranjska Gora.

 

V nedeljo je napočil čas za mladinske selekcije. Dopoldan so cicibani ter dečki in deklice nastopali na turnirjih v Kr. Gori in v Poljanah. Mladi športniki in športnice so pokazali zavidljivo raven floorballa in si nabrali vrsto novih izkušenj.

Pozno popoldan je bil odigran še 3. krog lige U19. V internem Insportovem obračunu je A ekipa šele v zadnjih 10 minutah odpravila B moštvo. Pravi triler pa so videli gledalci v Kranjski Gori, kjer so si domači z zadetkom 6 sekund pred koncem priigrali zmago nad Ljubljančani, vseeno pa je uspeh skazila nešportna poteza Urbana Vrevca, ki si je prislužil rdeči karton in disciplinsko obravnavo po koncu 60 minut.

Za začetek prazničnega decembra bo na sporedu 4. turnir DP MF v Žireh, sledi 3. tekma 1. lige deklet na Trati in turnirja U16 v Poljanah ter U11 v Mojstrani. Vse 3 IFL ekipe gostujejo v Avstriji. Natančne razporede si lahko ogledate na spletni strani pod zavihkom tekmovanja in na floorballflash. Obenem se v Pragi začenja tudi svetovno prvenstvo za moške.

foto: Insport, Urban Urbanc/Olimpija, Zelenci

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest