Floorball sezona je pred vrati!

Danes ob 17h se s tekmo Insport B : Polanska banda v 1. SFL začenjajo tekmovanja v državnih prvenstvih.
fzs15

Danes ob 17h se s tekmo Insport B : Polanska banda v 1. SFL začenjajo tekmovanja v državnih prvenstvih.

Lani se je FBC Borovnica vrnila na vrh slovenskega moškega floorballa, potem ko je bila v finalu boljša od Polanske bande. Poljanci so se okrepili z reprezentančnim branilcem Blažem Kavčičem in Urbanom Dolencem, tako da bodo znova kandidati za najvišja mesta. V prvem krogu gostujejo pri B ekipi loškega Insporta, ki je znova dodatno pomlajena.

Na Podnu bodo gledalci spremljali dvojni spored, ob 19:30 se bo pričela tekma med Insport A in Borovnico. Ponovitev lanskega polfinala bo zagotovo derbi kroga, Ločani so se okrepili z mlado štiri peresno deteljico Bohinc, Oblak, Peklaj in Tomc, gostje pa nameravajo branjenje naslova začeti z zmago.

Vmes se bo v Kranjski Gori začelo zanimivo srečanje med Zelenci in Olimpijo.  K domačim se je vrnilo nekaj veteranov, k Olimpiji pa je prestopil donedavni vratar kranjskogorskega kluba David Milijašević.

V prvem krogu je prost Polycom Brlog, ki je bil najbolj dejaven na »poletni tržnici« in je v svoje vrste zvabil 3 bivše reprezentante – Drlinka, Lavtarja in Vrtačnika – kar samo po sebi napoveduje boj za končnico.

Rezultate tekem lahko v živo spremljate na spletni strani in facebook profilu FZS.

 

foto: Nina Ferkolj

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest